Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Alkalmazásajánló

Tartalom:

 

ES File Explorer - Nagytudású fájlböngésző, rengeteg funkcióval

A gyári, előtelepített fájlkezelő legtöbbször csak az alap műveletekre képes! Az ES File Explorer viszont a tárolón belüli műveleteken kívül teljes értékűen kezeli a telefonhoz/táblagéphez csatlakoztatott külső tárolókat, így két tároló között is lehetőségünk van fájlokat/könyvtárakat másolni. A program segítségével lehetőségünk van a hálózatban lévő számítógépek megosztott könyvtárait kezelni, illetve a tárolók közt műveleteket végezni! Beépített FTP kliense segítségével webtárhelyünkre fájlokat tölthetünk fel és törölhetjük, módosíthatjuk meglévő fájlainkat! Az applikáció tartalmaz felhő klienst.

 

Alkalmazás letöltése a Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=hu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AdFree - Reklámmentesség mindenhol

Sajnos a Play Áruházban sok olyan program van, aminek ingyenes verziója reklámokat tartalmaz. A hirdetések nemcsak bosszantóak, hanem növelik az adatforgalmat, így növelve a számlánkat és merítve akkumulátorunkat! Ez a kis program nemcsak az alkalmazásokból távolítja el a hirdetések 99%-át, hanem még a böngészőkben sem lesznek jelen a hirdetések. Fontos tudni azonban, hogy csak Root-olt készülékeken működik ez az alkalmazás, mivel (veszélytelenül) módosít néhány rendszerfájlt.

 

Alkalmazás letöltése a Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.adfree

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LauncherPro - Gyors és könnyed főképernyő

A készülékben gyárilag előtelepített főképernyő alkalmazás (launcher) gyakran lehet lassú, akadozó. Ezért van lehetőségünk egy külső fejlesztőtől származó launcher-t használni. Ez az alkalmazás a messze leggyorsabb főképernyő-alkalmazás, mivel több olyan funkciót is megtalálhatunk benne, amit más programban nem. Szabályozható a memóriakezelés, bekapcsolható a "Memóriában marad" funkció, amely segítségével memóriahiány esetén nem fog újrarajzolódni a laucher. Személyreszabhatósága is nagyon jó: állítható a képernyők száma, a dokk szerkeszthető, lehetőség van 3D alkalmazásfiók használatára, stb. 

 

Alkalmazás letöltése a Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fede.launcher

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nova Launcher - Launcher 4.x készülékekre

Ha a telefonunkon Android 4.x operációs rendszer fut, nyilván igényeljük, hogy telefonunkon egy olyan főképernyő alkalmazás (launcher) fusson, ami gyors, és testreszabható, mégis rengeteg animációjával, és átlátható kinézetével stílusos legyen! Ha ezt keresed, akkor megvan neked való launcher. A felhasználói felülete teljesen olyan, mint az Android 4.x eredeti launcher-einek, viszont sokkal testreszabhatóbb. Állíthatók a görgetés és a animációk típusai és gyorsasága, a keresősáv, a dokk, és szinte minden. Ráadásul a program tud magyarul is, így aki nem jártas az idegen nyelvekben, az is könnyen tudja használni az alkalmazást.

 

Képernyőképek:                 Képernyőkép 1                Képernyőkép 2

 

Alkalmazás letöltése a Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher